KROMPIR U KAPUTU Jeftina večera od samo 1 namirnice
Ako želite brzo i lako da napravite večeru, koja je ukusna ali ne goji, evo rešenja. Napravite krompir u kaputu. Za razliku od prženog, ima mnogo manje kalorija, zdrav je a držaće vas sitim.

Potrebno je
- 4 krompira
- ulje po potrebi
- so po ukusu
Priprema
Dobro operite krompire, sa sve korom. Zatim ih stavite na čistu kuhinjsku krpu, prekrijte njom i ostavite da odstoje dok se dobro ne osuše. Krompir izbockajte viljuškom, premažite uljem (opciono), dobro posolite i poređajte u vatrostalnu posudu obloženu pek-papirom. Pecite u dobro zagrejanoj rerni na 200 stepeni 60 minuta. Gotovo je kad je kora hrskava, a nož prolazi kroz krompir. Gotov krompir izvadite iz rerne i ostavite da se malo prohladi. Servirajte i poslužitie dok je vruć. Dodajte prilog ili umak po želji. Prijatno !

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.

KIKIRIKI SALATA SA ŠUNKOM Pravi se lako, a pojede brzo
Slasna i ukusna, bićete oduševljeni.

ČUVENA ESTERHAZI TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a neponovljivog ukusa
Očaravajuća i ukusna, uzećete parče više.

POMFRIT BEZ KAPI ULJA Pravi raj za nepca, a mnogo zdraviji
Služite uz meso ili jelo po želji.
Komentari (0)