KIŠ MAFINI Ako volite čuvenu francusku pitu, ove zalogajčiće ćete da obožavate
Sočni i aromatični, najbolje stavite odmah duplu meru.
Potrebno je
- 5 jaja
- 1 šolja jogurta
- 1/4 kašičice belog luka u prahu
- lisnato testo
- 100 g tvrdog sira
- malo seckane slanine
- malo seckanih šampinjona
- malo seckane paprike
Priprema
Jaja umutite sa jogurtom pa dodajte so, biber i beli luk u prahu. U zasebnoj posudi iseckajte slaninu, paprike i šampinjone a sir izrendajte. Zatim razvucite lisnato testo pa kalupom vadite oblike. U kalup za mafine utisnite testo, da pokrije ivicu. Sipajte u svaki mafin malo paprika, pečurki, slanine pa pospite rendanim sirom. Nadev od jaja sipajte preko. Promešajte kašikom sve sastojke pa prebacite mafine u rernu. Pecite oko 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Pospite začinom po želji. Bon appetit!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)