KRMENADLE SA JABUKAMA Sočne i aromatične, meso se lepi za prste
Konkretan obrok koji će vas dugo držati sitim.
Potrebno je
- 1 kg svinjskih krmenadli
- 3 veće jabuke
- so
- biber
- 3 čena belog luka
- ulje
Priprema:
Zagrejte ulje, pa dodajte sitno seckani beli luk. Kad luk zamiriše, dodajte orahe, kratko ih propržite, pa dodajte jabuke isečene na kockice. Dodajte malo vode, začine, pa dinstajte dok jabuke ne omekšaju. Meso začinite pa ga ispržite na ulju sa svih strana. Preko mesa sipajte sos od jabuka i oraha, pa krčkajte sve zajedno još koji minut.
SOČNE KRMENADLE U slasnom spoju sa limunom i lukom, a meso se lepi za prste
Slasno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja od prvog zalogaja.
MOSKVA ŠNIT Kraljica voćnih torti još od 1974, a uprkos imenu nastala u Beogradu
Čuvena beogradska torta sa orasima i ananasom ukrasiće svaku slavsku trpezu.
NAMIRNICA KOJA OŠTEĆUJE JETRU Mnogima je omiljena, a više je uništava od alkohola
Jetra je organ odgovoran za skladištenje glukoze, regulisanje zgrušavanja krvi i još mnogo toga, ali njen glavni zadatak je da filtrira krv.
BOSTONSKA KREMPITA BEZ PEČENJA Nema ni kuvanja fila, a ukusa kao da ste se trudili satima
Sočna i mekana kao duša, bićete raspamećeni.
LAZANJA PALAČINKE Savršen spoj različitih jela u rapsodiji ukusa, za ručak koji se pamti
Ako birate između lazanja i palačinki, zašto ne biste napravili oboje?
Komentari (0)