KRMENADLE SA JABUKAMA Sočne i aromatične, meso se lepi za prste
Konkretan obrok koji će vas dugo držati sitim.
Potrebno je
- 1 kg svinjskih krmenadli
- 3 veće jabuke
- so
- biber
- 3 čena belog luka
- ulje
Priprema:
Zagrejte ulje, pa dodajte sitno seckani beli luk. Kad luk zamiriše, dodajte orahe, kratko ih propržite, pa dodajte jabuke isečene na kockice. Dodajte malo vode, začine, pa dinstajte dok jabuke ne omekšaju. Meso začinite pa ga ispržite na ulju sa svih strana. Preko mesa sipajte sos od jabuka i oraha, pa krčkajte sve zajedno još koji minut.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)