POSNA PASTA SA TUNJEVINOM Konkretan obrok za celu porodicu
Držaće vas dugo sitim, a poznato je da je riba namirnica koja zamenjuje meso, nećete osetiti njegov nedostatak.
Potrebno je
- pakovanje testenine po želji
- 1 tunjevina iz konzerve
- čen belog luka
- 1 ljuta papričica
- 300 g čeri paradajza
- malo maslinovog ulja
- malo svežeg bosiljka
- so i biber po ukusu
Priprema:
Dobro ocedite tunjevinu od ulja, zgnječite beli luk i presecite paradajz na polovine. U međuvremenu skuvajte testeninu i propržite beli luk, ljute papričice, paradajz i malo bosiljka. Kad je testenina skoro gotova, ocedite je i dodajte u tiganj zajedno s tunom. Dobro promešajte i poslužite sa svežim bosiljkom.
Možda vas zanima:
TESTENINA SA TUNJEVINOM RUČAK ZA ČISTU DESETKU Pravi se lako, a bićete siti satima
Savršena predlog za dane posta.
BRZA PASTA SA TUNJEVINOM Biće na stolu za 15 minuta, a ukusa koji govori više od 1000 jezika
Kremasta i sočna, bićete siti satima.
PASTA SA TUNJEVINOM Posno jelo gotovo za 15 minuta, a bićete siti satima
Pravi se lako, a pojede brzo.
PASTA SA TUNJEVINOM Posno jelo gotovo za 15 minuta koje će vas dugo držati sitim
Pospite rendanim biljnim kačkavaljem ili prilogom po želji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)