PODVARAK IZ RERNE Aromatična rapsodija sa mesom, greje dušu i telo, a priprema je jednostavna
Slasan obrok koji će vas držati dugo sitim.

Potrebno je:
- 1 veća glavica kiselog kupusa
- oko 500 g svinjskog mesa
- oko 300 g suvih rebara
- 1 veća glavica crnog luka
- 3-4 lista lovora
- 2 kašike svinjske masti
- po ukusu so
- mleveni biber
- 2 kašičice mlevene začinske paprike
Priprema
Operite i iseckajte glavicu kupusa. Meso isecite na komade a crni luk sitno iseckajte. U tepsiju stavite kašiku masti i polovinu iseckanog luka, pa po celoj tepsiji rasporedite seckan kupus. Preko kupusa stavite ostatak seckanog luka, lovorove listove, pospite mlevenom začinskom paprikom i biberom, a zatim poređajte po vrhu seckano meso, rebra i ostatak masti. Prelijte čašom vode pa pokrijte folijom. Pecite podvarak najmanje 1 sat, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Zatim skinite foliju i pecite još bar 30 minuta. Po potrebi dolijte još malo vode. Bon appetit!

ITALIJANSKI KREM OD PISTAĆA Savršeni namaz za kroasane i deserte, ovakav do sada niste jeli
Krem čuvajte u frižideru do dve nedelje.

MAFINI SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Prave se lako, a pojedu brzo i uspevaju BAŠ svima
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

FENOMENALNA OBLANDA Trebaće vam samo 4 sastojka, a nikad slađa
Najbolje da oblandu napravite dan ranije, biće ukusnija i lakše će da se seče.

GURMANSKA PROJA SA ČVARCIMA Fenomenalna i slasna, pravi raj za nepca
Služite uz jogurt.

ČIZKEJK SA BELOM ČOKOLADOM Aromatični desert koji će vas zasladiti u momentu
Neodoljivi desert raspametiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)