DRUGAČIJI PAPRIKAŠ Sa sočivom i slaninom, priprema nije teška a govori 5 jezika
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.
Potrebno je
- 300 g sočiva
- 2 šargarepe
- 1/4 korena celera
- 1 luk crveni
- 1 čen belog luka
- 200 g dimljene slanine
- 2 kašike ulja
- 800 ml supe
Priprema
Sočivo ostavite u vodi da prenoći. Šargarepu, celer, crni i beli luk isecite što sitnije. Slaninu isecite na trake, propržite u šerpi na malo ulja, pa je izvadite. U istom ulju izdinstajte crni i beli luk, dodajte zeleniš, slaninu, začine i sočivo, pa zalijte supom. Kuvajte oko 45 minuta.
DODAJTE OVAJ SASTOJAK U TESTO Narašće kao ludo, a kiflice će biti mekane danima
Jednostavna namirnica koju svaka domaćica ima u kuhinji, dodaće mekoću vašem pecivu i biće sveže danima.
POSNA SAHER TORTA Vazdušasta čokoladna poslastica ukusa koji se pamti
Ni malo ne zaostaje za originalom, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
NA OVAJ JEDNOSTAVAN NAČIN OFARBAJTE JAJA U INTENZIVNO ŽUTU Potpuno je prirodan
Ako ofarbate jaja kurkumom dobićete prelepu jako žutu nijansu, a nema hemije ni veštačkih boja.
POSNA PITA SA PEČURKAMA Slasna i aromatična, a osvaja na prvi zalogaj
Osvojiće i one izbirljive.
BABA LALINE BRZE KUGLICE Tope se u ustima, a posne, najbolje stavite duplu meru
Idealne kada vam se jede nešto slatko, a nemate puno vremena za pripremu.
Komentari (0)