SVINJSKI VRAT SA SENFOM Sočno jelo koje će oduševiti i one izbirljive
Pomera granice dobrog ukusa, a gosti će biti oduševljeni.
Potrebno je
- 1,5 kg svinjskog vrata
- 2 kašike morske soli
- biber po ukusu
- 50 g senfa
- ulje
Priprema:
Svinjski vrat začinite, pa dobro premažite senfom sa svih strana. Posoliti sa obe strane. Meso stavite u pleh, podlijte s malo vode, prekrijte folijom i pecite dva sata na 180 stepeni. Nakon toga sklonite foliju i pecite još 15 minuta da meso dobije lepu boju.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)