VIRALNA KROMPIR SALATA OBORILA DRUŠTVENE MREŽE Pravi se potpuno drugačije od onog što ste navikli
Osvojila je milionske preglede na Tik toku.
Potrebno je
- 500 -700 g sitnog krompira
- malo maslinovog uja
- so, biber, paprika
- pola svežeg krastavca
- 1 crveni luk
- malo peršuna
preliv
- 4-5 kašike jogurta
- 2 kašike majoneza
- 1 kasika senfa
- sok od pola limuna
- so
- biber
Potrebno je
Skuvajte krompire pa ih stavite na poslužavnik i zgnječite. Dodajte malo maslinovog ulja i začina i pecite ih oko 20 minuta na 180 stpeni. Za to vreme pomešajte sve sastojke za preliv i dodajte povrće. Dodajte pečene krompire u posudu sa ostalim sastojcima, promešajte i uživajte u salati.
Možda vas zanima:
KROMPIR SALATA SA MLADIM LUKOM Slanina joj daje posebnu draž, a nikad kremastija
Napravi se lako, a smaže odmah.
KREMASTA KROMPIR SALATA Super ide uz razna jela, a pogodna za dane strogog posta
Služite kao prilog uz mrsno ili posno jelo.
POSNA KROMPIR SALATA Slasno predjelo koje krepi organizam u trenu
Nimalo ne zaostaje za originalom.
SLASNA KROMPIR SALATA Idealna za svaku svečanu trpezu,poćiće vam voda na usta
Sočna i slasna, ovakvu do sada niste jeli.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)