POSNA PITA OD KISELOG KUPUSA Hrskavih kora i sočnog nadeva, oduševiće i one izbirljive

Ivana Pavlović

12:00

Sezonski recepti 0

Posna a slasna, pravićete stalno.

pita sa kupusom
Shutterstock

Potrebno je
 

  • 500 g gotovih kora za pitu
  • srednja glavica kiselog kupusa
  • biber
  • ulje

Priprema:


Rernu zagrejte na 180 stepeni. Iseckajte glavicu kiselog kupusa, što sitnije. Operite u hladnoj vodi pa dinstajte dok ne omekša i ne ispari tečnost. Dodajte malo ulja pa još malo propržite i pobiberite. Kore poprskajte mešavinom ulja i vruće vode. U pleh obložen papirom za pečenje ređajte do 2 kore pa preko stavite kupus. Ponavljajte postupak dok ne utrošite sav materijal. Preko stavite koru pa poprskajte uljem. Pecite dok ne porumeni, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Izvadite pitu pa poprskajte toplom vodom i pokrijte krpom. Pustite da se prohladi pa secite na kocke. Služite uz prilog po želji. Prijatno!

 

 

Komentari (0)

Loading