POSNI GULAŠ OD ŠAMPINJONA Sočno jelo koje greje dušu i telo, a nećete biti gladni satima
Dugo će vas držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
Potrebno je
- 500 g šampinjona
- 400 ml kuvanog paradajza
- 3 glavice crnog luka
- 2 lista lovora
- 1 kašičica suvog biljnog začina
- 1 kašičica slatke mlevene paprike
- 1 kašičica ljute mlevene paprike
- 100 ml ulja
Priprema:
U tiganju na zagrejanom ulje izdinstajte crni luk. Kad omekša, dodajte šampinjone sečene na kriške pa dinstajte dok ne omekšaju, uz neprestano mešanje. Nakon što voda skoro ispari, dodajte začine i nalijte kuvani paradajz. Dinstajte desetak minuta, uz povremeno mešanje. Služite uz prilog po želji. Prijatno!
OBOJITE JAJA U ZELENO Tehnika je potpuno prirodna, a dobićete brojne pohvale
Tehnika je potpuno prirodna a ispašče prelepa.
POSNA MOSKVA ŠNIT Jedna od najlepših beogradskih torti, praznična, lagana i voćna
Fenomenalna poslastica idealna za svaku svečanu trpezu.
USKRŠNJA PAMUK POGAČA Mekana kao duša, a uspeće i početnicima
Ukrasiće svečanu trpezu, a dobićete brojne komplimente.
SPANAĆ SA MLEVENIM MESOM Sočno jelo koje se pravi brzo i lako, a govori 5 jezika
Savršen spoj mesa i povrća raspametiće i one izbirljive.
DODAJTE OVAJ SASTOJAK U TESTO Narašće kao ludo, a kiflice će biti mekane danima
Jednostavna namirnica koju svaka domaćica ima u kuhinji, dodaće mekoću vašem pecivu i biće sveže danima.
Komentari (0)