DOMAĆA PILEĆA SUPA Provereni klasik koji niko ne odbija, a prehlada prolazi kao rukom odnešena
Okrepiće vam dušu i telo a poješćete u slast.
Potrebno:
- 2 pileća bataka sa karabatakom
- 2 šargarepe
- 1 paškanat
- 1 manje parče celera
- 1 glavica crnog luka
- so i biber
- rezanci.
Priprema:
U lonac sa vodom stavite meso i pustite da se kuva. Očistite i iseckajte šargarepu, celer i paškanat. Na ringli propržite luk pa ga dodajte u lonac. Dodajte povrće i kuvajte oko pola sata. Začinite, dodajte rezance i kuvajte još 5 minuta. Ukrasite svežim peršunom. Služite toplo. Bon appetit!
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
KESTEN PIRE Poslastica koja je obeležila jesen, jednostavno preukusna
Fenomenalan desert za hladne dane, kremast i neodoljiv.
Komentari (0)