DOMAĆA PILEĆA SUPA Provereni klasik koji niko ne odbija, a prehlada prolazi kao rukom odnešena
Okrepiće vam dušu i telo a poješćete u slast.
Potrebno:
- 2 pileća bataka sa karabatakom
- 2 šargarepe
- 1 paškanat
- 1 manje parče celera
- 1 glavica crnog luka
- so i biber
- rezanci.
Priprema:
U lonac sa vodom stavite meso i pustite da se kuva. Očistite i iseckajte šargarepu, celer i paškanat. Na ringli propržite luk pa ga dodajte u lonac. Dodajte povrće i kuvajte oko pola sata. Začinite, dodajte rezance i kuvajte još 5 minuta. Ukrasite svežim peršunom. Služite toplo. Bon appetit!
Možda vas zanima:
PILEĆA SUPA SAVRŠENA ZA PREHLADU Krepi organizam u trenu, sipaćete tanjir više
Ukusa koji govori više od 1000 jezika.
DOMAĆA SUPA IZ BAKINE KUHINJE Prehlada nestaje kao rukom odnešena
Greje dušu i telo.
DOMAĆA PILEĆA SUPA Odlično rešava prehladu, a istog ukusa kao ona bakina!
Sipaćete tanjir više.
PILEĆA SUPA JAČA IMUNITET U TRENU Zagrejaće vas u kišnim septembarskim danima, po receptu bez mane
Ublažiće siptome prehlade i okrepiti organizam.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)