KREM SUPA OD SPANAĆA I ŠPARGLI Greje dušu i telo, a zdrava i ukusna
Prava supa za sunčane prolećne dane, recept je proveren a ukus savršen.
Potrebno je
- 3 porcije
- 50 g brašna
- 100 g crnog luka
- biber
- so
- 300 g špargli
- 500 g spanaća
Priprema:
Očistite spanać i odsecite šparglama tvrde krajeve i vrhove; krajeve bacite, a sredinu isecite na komadiće. Prodinstajte crni luk, pa dodajte brašno. Mešajte 2 minuta, pa nalijte vodom i dodajte šparglu i očišćen spanać. Posolite i pobiberite. Kad provri voda, smanjite vatru i kuvajte pokriveno još nekih tridesetak minuta. Nakon toga ispasirajte, dodajte šolju mleka, po potrebi još malo soli i bibera.
OBOJITE JAJA U ROZE NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN Biće prelepa, a jednostavna tehnika uspeva svima
Koristite cveklu da dobijete potpuno prirodnu roze boju, bićete oduševljeni. Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.
KAKO DA ŠTRUDLA BUDE MEKANA I SOČNA? Saveti iskusnih domaćica koji provereno uspevaju
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u brojnim pohvalama za omiljenu poslasticu.
KEKS POSLASTICE Neodoljive, brze i fenomenalne, za sva vremena i prilike
Oduševiće i one izbirljive.
ROLOVANI SVINJSKI VRAT Prepun kačkavalja, aromatičan i slasan, za ručak koji se pamti
Fenomenalan ručak dugo će vas držati sitim.
NAJLEPŠA CRVENA JAJA ZA USKRS Tradicionalna tehnika farbanja bez hemije
Uz pomoć ove tehnike dobićete prelepu crvenu boju, a nema veštačkih sastojaka ni hemije.
Komentari (0)