RIBLJA ČORBA Kafanski specijalitet koji se brzo sprema, a svi će misliti da ste pravili satima

Ivana Pavlović

15:00

Sezonski recepti 0

Posna riblja čorba osvojiće i one koji mrse.

riblja čorba
Shutterstock

Potrebno je

  • 1,5 kg očišćene ribe (šaran, bela riba, štuka, smuđ)
  • 500 g crnog luka
  • 1 kašika mešavine suvog začina
  • 1 kašičica soli
  • 1 kašika slatke mlevene paprike
  • 1 kašika ljute mlevene paprike

Priprema:
Crni luk sitno iseckajte, stavite u šerpu, dodajte litar vode, suvi začin i kuvajte oko pola sata uz dolivanje vode kada ispari. Tada dodajte papriku, još vode i kuvajte 20 minuta. Dodajte ribu, sipajte malo više vode da bude čorbe i kuvajte 20 minuta da se riba skuva.

Možda vas zanima:

riblja čorba

GOTOVA ZA SAT VREMENA Ovaj recept za riblju čorbu će vas oboriti s nogu, a gosti će misliti da ste pored šporeta stajali ceo dan

17:20

11 jul, 2023

Sezonski recepti

Oni koji vole riblju čorbu najčešće misle da ona mora da se kuva na tihoj vatri i to minimum šest do sedam satiGotova za SAT VREMENA: Ovaj recept za RIBLJU ČORBU će vas oboriti s nogu, a gosti će misliti da ste pored šporeta stajali ceo dan. Ovo je recept koji će vas razuveriti. Probajte čorbu za koju će mnogi misliti da ste je kuvali satima, a ona se priprema brzinski.

Komentari (0)

Loading