MAFINI Fenomenalni zalogajčići nestaće sa stola odmah
Idealni kada navrate nenajavljeni gosti, a osvojiće i one koji ne vole mafine.
Potrebno je
- 2 šolje od 2 dl brašna
- 2/3 šolje smeđeg šećera
- 1 kašika praška za pecivo
- šolja jogurta
- 2 jajeta
- 1 šolja kikiriki butera
Priprema :
Pomešajte brašno, šećer, prašak za pecivo. Umutite jaja, pa dodajte jogurt i slatku pavlaku, te kikiriki buter, a potom suve sastojke. Smesu sipajte u papirne korpice koje ste ranije poslagali u kalup za mafine. Pecite na 180 stepeni oko pola sata.
Možda vas zanima:
TIRAMISU MAFINI BOLJI OD KLASIČNIH Mekani i sočni, i dupla mera će biti malo
Kremasti i lagani, ukusa koji se pamti.
ČOKOLADNI MAFINI SA KAFOM Savršeni za iznenadne goste, a tope se u ustima
Savršeno idu uz šoljicu kafe.
MAFINI SA BRESKVAMA ZA JUTRO KOJE SE PAMTI Mirisni i sočni, bolje niste jeli
Super idu uz šolju kafe.
ESTERHAZI MAFINI Podjednako ukusni kao čuvena torta, a priprema je mnogo brža i lakša
Savršeni za sve svečane prilike.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
KRMENADLE U SOSU OD CRNOG LUKA Saftaste i aromatične, a meso se lepi za prste
Samo dodajte prilog po želji.
Komentari (0)