BAJADERA SA KIKIRIKI PUTEROM Još bolja od one klasične, a popravlja dan u trenu
Fenomenalna i slatka, najbolje odmah stavite duplu meru.
Potrebno je
- 200 g mlevenog keksa
- 150 g kikiriki butera
- 125 g butera
- 100 g čokolade za kuvanje
- 100 g šećera u prahu
Priprema:
Pomešajte keks, istopljen buter i šećer. Dodajte kikiriki buter (odvojte 2 kašike sa strane) i mutite mikserom da se smesa ujednači. Smesu rasporedite na tacnu u obliku pravougaonika, debljine po želji. Na tihoj vatri istopite čokoladu i odvojen kikiriki buter. Sipajte preko raspoređene smese i ostavite da se stegne. Bon appetit!
Možda vas zanima:
DOMAĆA BAJADERA Jednostavna, a preukusna, razgrabiće se brzinom svetlosti
Kolač bez kog je nezamisliva slavska trpeza, ukusa koji se pamti.
NEODOLJIVA BAJADERA ZA SVE SVEČANE PRILIKE Po receptu iz starog rokovnika, nema ko će joj odoleti
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.
POSNA BAJADERA Neodoljivi desert savršen za svaku svečanu trpezu
Priprema nije komplikovana, a ukus je savršen.
BAJADERA Kolač kao osmišljen za svečanu i slavsku trpezu, uzećete parče više
Fenomenalan slatkiš raspametiće i one koji ne vole slatko.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)