ALFREDO PASTA SA PILETINOM Najbolji italijanski recept za aromatični delikates, a gotova za 15 minuta
Slasna pasta osvojiće i one koji ne vole testeninu.

Potrebno je
Možda vas zanima:

PASTA SA PILETINOM Lagana, kremasta i zasitna, za savršen obrok
Sočna i ukusna, u pravoj eksploziji ukusa.

PASTA SA TUNOM ZA PRAVE GURMANE Posno jelo koje budi sva čula
Sočna i ukusna, pravićete stalno.

POSNA FUNGI PASTA Neodoljiva i kremasta, ukućani će stajati u redu za još
Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj.

PASTA SA TUNJEVINOM Posno jelo gotovo za 15 minuta koje će vas dugo držati sitim
Pospite rendanim biljnim kačkavaljem ili prilogom po želji.
- 300 g taljatela
- 300 g pilećeg filea)
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 100 g rendanog parmezana
- 50 g maslaca
- 2 čena belog luka
- so po ukusu
- biber po ukusu
- sušeni peršun za posipanje (opciono)
Uputstvo:
Skuvajte pastu .Na srednjejakoj vatri otopite maslac u velikom tiganju. Dodajte sitno iseckani beli luk u tiganj i pržite ga nekoliko minuta. Dodajte isečene pileće filete u tiganj. Pržite ih oko 5-7 minuta dok ne budu skroz ispečeni i dobiju lepu zlatnosmeđu boju. Dodajte pavlaku za kuvanje u tiganj. Promešajte sve sastojke da bi se sjedinili. Dodajte rendani parmezan u tiganj. Nastavite da mešate dok se parmezan ne istopi i sos ne postane kremast. Posolite i pobiberite sos po ukusu. Dodajte taljatele i dobro promešajte. Bon appetit!

POSNA PICA SA TUNJEVINOM Slasna i sočna, idealna za lepo veče sa prijateljima
Svaki zalogaj je raj za nepca.

NEODOLJIVE FRITULE Sočne i mekane kao pamuk, za savršen vikend
Pospite šećerom u prahu i uživajte.

SKUŠA NA MORNARSKI NAČIN Aromatično jelo pogodno za sve svečane prilike
U savršenom spoju različitih ukusa, pravićete stalno.

POSNE LAZANJE SA PEČURKAMA Specijalitet koji se pamti, po receptu bez mane
Slasne i ukusne, nema ko vam neće tražiti recept.

SOČNA PROJA ZA SAVRŠEN VIKEND Po receptu pevačice Vesne Đogani , biće nikad ukusnija
Pevačica Vesna Đogani veliki je ljubitelj italijanskih, ali i domaćih jela. Iako tvrdi da je njen suprug Đole pravi majstor u kuhinji, svi koji su probali ovu proju tvrde da nema bolje. Ako je sudeći po Vesninoj liniji, rekli bismo i da ne goji.
Komentari (0)