PILETINA SA 4 VRSTE SIRA Sočno jelo za sva vremena i prilike, ukusno i slasno
Fenomenalan obrok držaće vas dugo sitim.
Potrebno je
- 800 g pilećeg belog mesa
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 180 g kisele pavlake
- 1 kesica začina piletina sa četiri vrste sira
- 100 g kačkavalja
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Isecite pileće belo meso na šnicle. Poređajte u vatrostalnu činiju. Otopite na tihoj vatri kiselu pavlaku pa dodajte pavlaku za kuvanje i dobro sjedinite. Skinite sa šporeta i dodajte začin, pa mešajte da se sjedini sve. Polovinu smese sipajte preko mesa, pa naređajte još jedan red mesa i preko pavlaku. Pospite rendanim kačkavaljem. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni, dok ne porumeni. Služite toplo. Bon appetit!
Možda vas zanima:
PILETINA SA 4 VRSTE SIRA Slasno jelo za prave gurmane koje se topi u ustima
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
PILETINA SA 4 VRSTE SIRA Sočno jelo koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, klasik bez premca
Svaki zalogaj je bolji od prethodnog, a meso se lepi za prste.
BATAKE U SOSU OD AJVARA NIKO NE ODBIJA Sočni i hrskavi, a meso se samo odvaja
Služite uz krompir pire.
PILEĆE ĆUFTE PONOS ŠVEDSKE Klasik nordijske kuhinje koji super ide uz pire krompir
Ručak u kome će uživati cela porodica.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)