PILETINA SA 4 VRSTE SIRA Sočno jelo za sva vremena i prilike, ukusno i slasno
Fenomenalan obrok držaće vas dugo sitim.
![piletina sa 4 vrste sira](/data/images/2024-05-29/89137_piletina-sa-4-vrste-sira_f.jpg?timestamp=1716933600)
Potrebno je
- 800 g pilećeg belog mesa
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 180 g kisele pavlake
- 1 kesica začina piletina sa četiri vrste sira
- 100 g kačkavalja
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Isecite pileće belo meso na šnicle. Poređajte u vatrostalnu činiju. Otopite na tihoj vatri kiselu pavlaku pa dodajte pavlaku za kuvanje i dobro sjedinite. Skinite sa šporeta i dodajte začin, pa mešajte da se sjedini sve. Polovinu smese sipajte preko mesa, pa naređajte još jedan red mesa i preko pavlaku. Pospite rendanim kačkavaljem. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni, dok ne porumeni. Služite toplo. Bon appetit!
Možda vas zanima:
![piletina u kokosovom mleku](/data/images/2024-06-24/91898_shutterstock-737317216_f.jpg)
SOČNA PILETINA NA DRUGAČIJI NAČIN Kokosovo mleko dodaje na aromi, a meso se lepi za prste
Imaćete osećaj kao da ste u Kolumbiji, a smazaćete za tren oka.
![piletina sa breskvama](/data/images/2024-06-14/90786_piletina-sa-breskvama_f.jpg)
SOČNA PILETINA SA BRESKVAMA SE LEPI ZA PRSTE Po receptu pevačice Breskvice
Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznata po nadimku Breskvica, takmičila se nedavno na izboru za pesmu koja će ići na Evroviziju, i tom prilikom osvojila visoko drugo mesto. Svojim kvalitetnim pesmama i dobrim vokalom odmah je osvojila srca publike, koja sa njom uglas peva najveće hitove. Da nije talentovana samo za pevanje, dokazuje i ovo sočno letnje jelo. Piletina sa breskvama osvojiće i one izbirljive, a ukus se ne zaboravlja.
![piletina u kari sosu](/data/images/2024-06-13/90646_shutterstock-2360173319_f.jpg)
PILETINA U KARI SOSU Pikantna rapsodija ukusa pravi je raj za nepca, a meso se lepi za prste
Aromatično jelo za one koji vole začinjeno i prave gurmane.
![piletina u paradajz sosu](/data/images/2024-05-28/89000_shutterstock-1592902339_f.jpg)
PILETINA U PARADAJZ SOSU Nepogrešiva kombinacija ukusa, a prija svima bez greške
Fenomenalan obrok za sva vremena i prilike.
![beli egipat](/data/images/2024-06-26/92183_shutterstock-744962464_f.jpg)
BELI EGIPAT Poslastica bez konkurencije koje se pojede u trenu, dekorativna i očaravajuća
Bogata torta sa žutim i belim filom osvojiće i one koji ne vole slatko.
![posna bajadera](/data/images/2024-03-28/82376_shutterstock-1934622128_f.jpg)
POSNA BAJADERA ZA VIDOVDAN Kraljica slavske trpeze koja ni malo ne zaostaje za mrsnom verzijom
Čuveni kolač u posnoj verziji probudiće sva čula.
![listići](/data/images/2024-06-26/92189_shutterstock-1310563436_f.jpg)
LISTIĆI Mačvansko jelo od samo 4 sastojka, jeftino, preukusno i izadašno
Možete da ih jedete samostalno ili dodate kao prilog, nećete da pogrešite.
![krofne sa jagodama i šlagom](/data/images/2024-06-25/92066_shutterstock-2222098947_f.jpg)
KROFNE PUNJENE JAGODAMA I ŠLAGOM Još slađe nego one klasične, a mekane kao duša
Ako volite klasične krofne, ove ćete obožavati.
![pasulj](/data/images/2024-06-27/92244_shutterstock-2466206433_f.jpg)
AKO KUVATE PASULJ OVAKO BIĆE PRESLAN ILI NEUKUSAN 10 najčešćih greški i kako da ih rešite
Ako predugo kuvate pasulj ili ga kratko potapate biće neukusan.
Komentari (0)