STARINSKA POPARA Jeftino jelo na kome su odrasle generacije, a držaće vas dugo sitim
Sočno i slasno jelo vraća u prošle dane, a pravi se brzo i lako.

Potrebno je
Možda vas zanima:

ČIZBURGER PITA Po receptu bez premca, za prave gurmane i one izbirljive
Sočna pita sa kačkavaljem koji se topi u ustima, ovakvu do sada niste jeli.

POSNE BOLONJEZE SA PEČURKAMA Slasno jelo prvi je raj za nepca
U savršenom spoju sa pečurkama, prste da poližete.

NJOKE SA SLANINOM Italijanski klasik na gurmanski način
Pravi raj za nepca.

PUNJENE TIKVICE Zasitno jelo koje će vas dugo držati sitim
Zasitno i ukusno, prste da poližete.
- malo soli
- 400 ml vode
- 150 ml mleka
- pola vekne hleba
- kocka maslaca
- sir
- kajmak
Priprema:
Isecite hleb na veće kockice. Zatim prebacite u dublju šerpu i prelijte vodom. Kašikom malo promešajte. Prelijte mlekom i opet promešajte. Dobro posolite. Kuvajte na tihoj vatri dok voda maltene ne ispari a hleb postne kašast. Pojalajte temperaturu i mešajte. Umešajte kockicu maslaca pa mešajte dok se ne otopi. Kuvajte još 5 minuta, uz neprestano mešanje. Zatim skinite sa vatre. Dodajte kajmak i sir. Prijatno!

POSNE BOLONJEZE SA PEČURKAMA Slasno jelo prvi je raj za nepca
U savršenom spoju sa pečurkama, prste da poližete.

RUM KOLAČ Sočan kolač mekan kao duša, ukusa koji priča priče
Neodoljiv desert jednostavne pripreme.

LAGANI TART SA LIMUNOM Kremast i sočan, po receptu bez mane
Osvežavajući desert za prave sladokusce.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.
Komentari (0)