STARINSKA POPARA Jeftino jelo na kome su odrasle generacije, probudiće vam nostalgiju odmah
Savršena za doručak ili večeru, prste da poližete.
Potrebno je
- 300 g starog hleba
- 2 l vode
- 2 kašičice soli
- 100 g domaće svinjske masti
- 2 kašike kajmaka
- 200 g sira
Priprema:
Isecite hleb na ne previše sitne komade. Sipajte vodu u šerpu i stavite na vatru. Posolite kad proključa, dodajte isečen hleb, potopite i ostavite da vri 2 minuta. Izvadite hleb rešetkastom kašikom pa prebacite u vatrostalnu činiju. Rasporedite preko hleba kajmak i sir, zagrejte mast pa prelijte preko sira, treba da se čuje kad prelivate da cvrči.
OTPUŠITE SLAVINU ZA 20 MINUTA Neće vam trebati majstor, a trik provereno radi
Primenljiv i jednostavan trik rešiće problem u trenu.
SUPA SA GRIZ KNEDLAMA Ako želite da budu mekane ali se ne raspadaju uradite ovo
Domaća supa sa knedlama zagrejaće vas u hladnim, zimskim danima.
ĆUFTE U BEŠAMEL SOSU Sočno jelo koje će vas dugo držati sitim, a greje dušu i telo
Mekane ćufte i sočni sos u ukusu koji se pamti.
SKUVAJTE PASULJ OČAS POSLA Trik koji provereno radi, a biće ukusan i savršen
Dodajte ovu namirnici i pasulj će biti nikad ukusniji.
AROMATIČNI KUS KUS Najbolja salata u savršenom spoju različitih ukusa
Ukusna i drugačija, ukućani će stajati u redu za još.
Komentari (0)