BRAŠNO OD PASULJA Vole ga sportisti i manekenke, a pravi je eliksir zdravlja
Ovo popularno brašno možete da napravite sami, bićete oduševljeni ukusom.
Evo zašto treba da koristite brašno od pasulja
1. Bogato proteinima i vlaknima
2. Nizak glikemijski indeks
3. Pogodno za čorbe, slana jela, ali i slatkiše
4. Sadrži folat, vitamin B6, gvožđe, magnezijum i cink
Priprema
Prvo isperite i namočite pasulj. Kada omekša, procedite ga i osušite.
Stavite u blender i sameljite pasulj u fini prah.
Sipajte u hermetički zatvorenu posudu i čuvajte na hladnom, suvom mestu.
Rok trajanja je 6 meseci do 2 godine, ako ga budete držali u frižideru ili zamrzivaču.
NEODOLJIVI MALIDŽANO Beli ajvar zaludeo domaćice širom Srbije, a evo i zašto
Bilo da mažete samostalno na hleb ili dodate kao prilog omiljenom jelu, nećete da pogrešite.
3 NAJBOLJE EVROPSKE TORTE Prave se lako, a bude sva čula, svaki zalogaj je raj za sladokusce
Poljski Sernik, švedska Kladkaka ili češki Frgal, na vama je samo da izaberete.
NAJBOLJI NAČIN ČUVANJA BRAŠNA Mesecima će biti sveže, a sve štetočine će pobeći
Primenite ovaj jednostavan trik.
ŽU ŽU Slasne pogačice koje se brzo prave, a idealne za druženje sa prijateljima
Napravi se lako, a pojede odmah, pritom su posne.
ŠAH TORTA ZA SVETU PETKU Zaboravljena poslastica po baka Desinom receptu koju će zbog izgleda deca obožavati
Torta koja je nekada bila obavezan deo svih slavlja, a danas je totalno zaboravljena.
Komentari (0)