BRAŠNO OD PASULJA Vole ga sportisti i manekenke, a pravi je eliksir zdravlja
Ovo popularno brašno možete da napravite sami, bićete oduševljeni ukusom.
Evo zašto treba da koristite brašno od pasulja
1. Bogato proteinima i vlaknima
2. Nizak glikemijski indeks
3. Pogodno za čorbe, slana jela, ali i slatkiše
4. Sadrži folat, vitamin B6, gvožđe, magnezijum i cink
Priprema
Prvo isperite i namočite pasulj. Kada omekša, procedite ga i osušite.
Stavite u blender i sameljite pasulj u fini prah.
Sipajte u hermetički zatvorenu posudu i čuvajte na hladnom, suvom mestu.
Rok trajanja je 6 meseci do 2 godine, ako ga budete držali u frižideru ili zamrzivaču.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)