BRAŠNO OD PASULJA Vole ga sportisti i manekenke, a pravi je eliksir zdravlja
Ovo popularno brašno možete da napravite sami, bićete oduševljeni ukusom.
Evo zašto treba da koristite brašno od pasulja
1. Bogato proteinima i vlaknima
2. Nizak glikemijski indeks
3. Pogodno za čorbe, slana jela, ali i slatkiše
4. Sadrži folat, vitamin B6, gvožđe, magnezijum i cink
Priprema
Prvo isperite i namočite pasulj. Kada omekša, procedite ga i osušite.
Stavite u blender i sameljite pasulj u fini prah.
Sipajte u hermetički zatvorenu posudu i čuvajte na hladnom, suvom mestu.
Rok trajanja je 6 meseci do 2 godine, ako ga budete držali u frižideru ili zamrzivaču.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)