Tart od krušaka i rogača – Poslastica bogata aromom i ukusom prošlosti
Tart od krušaka i rogača donosi bogatstvo ukusa iz prošlosti, sa savršenom kombinacijom sočnih krušaka i rogača. Zdrava i ukusna poslastica koju će voleti cela porodica.

Rogač je sastojak koji se sve ređe koristi u modernoj kuhinji, ali ovaj tart dokazuje da zaslužuje mesto u vašoj kolekciji recepata. Rogač, bogat antioksidansima i vitaminima, često se koristi kao zamena za čokoladu, dok kruške dodaju sočnost i slatkoću ovom zdravom i jednostavnom tartu.
Za koru tarta potrebno je prhko testo koje se prvo peče 10 minuta na 180°C. Dok se kora peče, pripremite fil od mlevenog rogača, mleka i meda. Ova smesa se ravnomerno nanosi na koru, a na vrh se slažu tanke kriške svežih krušaka. Tart se peče još 20-ak minuta dok kruške ne postanu zlatno smeđe, a rogač ne počne da miriše.
Tart od krušaka i rogača je idealan za ljubitelje zdravih poslastica. Može se poslužiti topao ili hladan, a zbog svojih sastojaka je i nutritivno bogat. Ovo je kolač koji podseća na prošlost, ali je u potpunosti prilagođen modernim ljubiteljima poslastica.

BAKLAVA SA PISTAĆIMA IZ BAKINE KUHINJE Jedini recept koji trebate da znate, biće nikad sočnija
Pravi se lako, a pojede brzo.

POSNE KEKS KUGLICE Prave se lako, a smažu brzo, najbolje odmah stavite duplu meru
Savršeni za svečanu trpezu, ali i obične dane kada vam se jede slatko.

SOČNI KOLAČ SA POMORANDŽOM Jednostavan desert osvežiće vas u trenu, kao osmišljen za proleće
Ako volite pomorandže, ovaj kolač ćete obožavati.

FENOMENALNA PUDING ČOKOLADNA TORTA Jednostavna poslastica skupog ukusa
Kremasta poslastica oduševiće vas od prvog zalogaja.

BRAUNI SA JAGODAMA Klasik na prolećni način, a gotov za tili čas
Jednostavan desert fenomenalnog ukusa, za prave sladokusce.
Komentari (0)