Tart od krušaka i rogača – Poslastica bogata aromom i ukusom prošlosti
Tart od krušaka i rogača donosi bogatstvo ukusa iz prošlosti, sa savršenom kombinacijom sočnih krušaka i rogača. Zdrava i ukusna poslastica koju će voleti cela porodica.
Rogač je sastojak koji se sve ređe koristi u modernoj kuhinji, ali ovaj tart dokazuje da zaslužuje mesto u vašoj kolekciji recepata. Rogač, bogat antioksidansima i vitaminima, često se koristi kao zamena za čokoladu, dok kruške dodaju sočnost i slatkoću ovom zdravom i jednostavnom tartu.
Za koru tarta potrebno je prhko testo koje se prvo peče 10 minuta na 180°C. Dok se kora peče, pripremite fil od mlevenog rogača, mleka i meda. Ova smesa se ravnomerno nanosi na koru, a na vrh se slažu tanke kriške svežih krušaka. Tart se peče još 20-ak minuta dok kruške ne postanu zlatno smeđe, a rogač ne počne da miriše.
Tart od krušaka i rogača je idealan za ljubitelje zdravih poslastica. Može se poslužiti topao ili hladan, a zbog svojih sastojaka je i nutritivno bogat. Ovo je kolač koji podseća na prošlost, ali je u potpunosti prilagođen modernim ljubiteljima poslastica.
Tart od krušaka i rogača – Poslastica bogata aromom i ukusom prošlosti
Tart od krušaka i rogača donosi bogatstvo ukusa iz prošlosti, sa savršenom kombinacijom sočnih krušaka i rogača. Zdrava i ukusna poslastica koju će voleti cela porodica.
Pečene dunje sa medom i začinima – Tradicionalni srpski desert koji osvajа mirisom
Pečene dunje su stari domaći recept koji osvaja jednostavnošću, ali bogatim ukusom meda i cimeta. Savršen izbor za hladne dane.
Zdravi keksići sa lavandom i medom – Aromatična poslastica za opuštanje i uživanje
Ovi keksići sa lavandom i medom su savršeni za ljubitelje zdravih, ali mirisnih i aromatičnih poslastica. Jednostavna priprema uz izuzetan efekat na sva čula.
KESTEN TORTA Fenomenalna poslastica sa glavnom jesenjom namirnicom, ukusa koji priča priče
Kremasta i izdašna, najbolje odmah stavite duplu meru.
BELA ROZEN TORTA SLAĐA OD KLASIČNE Prva će nestati sa trpeze, a nema ko neće uzeti dodatno parče
Klasik bez premca, sa drugačijim sastojcima, za prave sladokusce i one izbirljive.
Komentari (0)