RECEPT ZA BRAUNI KOLAČ OD JABUKA OBARA SA NOGU, PRSTE DA POLIŽETE Mekan kao duša, uvek će se tražiti parče više
Ovo morate probati!
Ovaj brauni je pravi kolač za zimske dane koji dolaze, jer će svojim ukusom probuditi mnoge
Sastojci:
- 120 g putera
- 120 g šećera
- 120 g smeđeg šećera
- 1 jaje
- 240 g brašna
- 1 kašičica cimeta
- ½ kašičice praška za pecivo
- ½ kašičice sode bikarbone
- ½ kašičice soli
- 2 velike jabuke, oljuštene i isečene na kockice
Priprema:
Za pripremu ovog kolača, prvo zagrejte rernu na 175°C i premažite posudu za pečenje puterom. Zatim umutite puter i šećer, pa dodajte jaje. Dodajte suve sastojke i umešajte jabuke.
Smesu rasporedite u pripremljen pleh i pecite dok čačkalica ne izađe čista, a jabuke omekšaju. Vreme pečenja zavisi od veličine komada jabuka i vrste koju koristite, ali se kreće od 20 do 45 minuta. Kada je gotovo, izvadite kolač i uživajte. Takođe, možete napraviti i posni kolač od ovsenih pahuljica i banana, piše thatskinnychickcanbake.com.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)