RECEPT ZA BRAUNI KOLAČ OD JABUKA OBARA SA NOGU, PRSTE DA POLIŽETE Mekan kao duša, uvek će se tražiti parče više
Ovo morate probati!
Ovaj brauni je pravi kolač za zimske dane koji dolaze, jer će svojim ukusom probuditi mnoge
Sastojci:
- 120 g putera
- 120 g šećera
- 120 g smeđeg šećera
- 1 jaje
- 240 g brašna
- 1 kašičica cimeta
- ½ kašičice praška za pecivo
- ½ kašičice sode bikarbone
- ½ kašičice soli
- 2 velike jabuke, oljuštene i isečene na kockice
Priprema:
Za pripremu ovog kolača, prvo zagrejte rernu na 175°C i premažite posudu za pečenje puterom. Zatim umutite puter i šećer, pa dodajte jaje. Dodajte suve sastojke i umešajte jabuke.
Smesu rasporedite u pripremljen pleh i pecite dok čačkalica ne izađe čista, a jabuke omekšaju. Vreme pečenja zavisi od veličine komada jabuka i vrste koju koristite, ali se kreće od 20 do 45 minuta. Kada je gotovo, izvadite kolač i uživajte. Takođe, možete napraviti i posni kolač od ovsenih pahuljica i banana, piše thatskinnychickcanbake.com.
ČISTO SAVRŠENSTVO Rimljanka, kremasta torta bogatog ukusa
ČISTO SAVRŠENSTVO Rimljanka, kremasta torta bogatog ukusa
RUSKA TORTA KOJA JE OSVOJILA DOMAĆICE U SRBIJI Napravite Medovik i svekrva će vam pozavideti
Prema istorijskim podacima, medovik tortu osmislio je mladi kuvar na ruskom dvoru još u 18. veku kako bi impresionirao caricu Elizabetu Aleksejevnu.
GOTOVE ZA 15 MINUTA Pahuljaste krofne se tope u ustima, prave se za čas i smažu još brže, ljubav na prvi zalogaj
Male krofne sa lagano hrskavom i zlatno-smeđom spoljašnjošću, posute šećerom, i mekanom, pahuljastom unutrašnjošću...
SLATKO SAVRŠENSTVO Kolač sa orahom i belom čokoladom, totalno će vas raspametiti
Ovaj kolač svako treba isprobati, jer je sočan, ukusan, topi se u ustima
Komentari (0)