VISOKOPROTEINSKE PALAČINKE IZ SNOVA Idealne su za doručak, slažu se uz slatko i slano, prosto neodoljive
Brz i jednostavam doručak
Visokoproteinske palačinke su idealne za doručak, a možete da ih punite slanim ili slatkim filom, ili da ih jedete same.
Sastojci:
- 400 g mladog sira
- 4 velika jajeta
- 180 g ovsenih pahuljica
- ¼ kašičice soli
- 1 kašičica ekstrakta vanile (izostavite ako pravite slane)
- 1 kašičica meda (izostavite ako pravite slane)
- 1 kašika putera za podmazivanje tiganja
Priprema:
Za ove palačinke zagrejte tiganj na srednjoj vatri. Dodajte 1 kašiku putera da se otopi. Izblendirajte pomešani mladi sir, jaja, ovas, ekstrakt vanile, med i so. Blendirajte oko 1 minut, dok ne dobijete glatku smesu.
Ostavite testo da odstoji oko 10 minuta kako bi ovas mogao da upije tečnost i stvori nešto gušću konzistenciju testa. Ispecite palačinke na u tiganju koji ste pripremili i uživajte! Možda ćete želeti da napravite i tradicionalne francuske palačinke sa puterom.
Bonus video:
Možda vas zanima:
SAVRŠENE PALAČINKE Caka je u ovome, biće savršene
Fenomenalne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.
DONOSIMO VAM ORIGINALNI RECEPT ZA AMERIČKE PALAČINKE Dodajte prilog po želji i uživajte
Dodajte javorov sirup, med ili prilog po želji, za pravo uživanje.
TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE Biće mekane i vazdušaste, a caka je u ovome
Mekane i neodoljive, najbolje odmah stavite duplu meru.
TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE Biće mekane i vazdušaste i neće se lepiti za tiganj
Dodajte ovaj sastojak i palačinke će biti savršene.
BEČKA PITA Popularan kolač koji se ne peče, gotov za 15 minuta
Bečka pita ima tri različita sloja i veoma je izdašna
VISOKOPROTEINSKE PALAČINKE IZ SNOVA Idealne su za doručak, slažu se uz slatko i slano, prosto neodoljive
Brz i jednostavam doručak
ČISTO SAVRŠENSTVO Rimljanka, kremasta torta bogatog ukusa
ČISTO SAVRŠENSTVO Rimljanka, kremasta torta bogatog ukusa
RUSKA TORTA KOJA JE OSVOJILA DOMAĆICE U SRBIJI Napravite Medovik i svekrva će vam pozavideti
Prema istorijskim podacima, medovik tortu osmislio je mladi kuvar na ruskom dvoru još u 18. veku kako bi impresionirao caricu Elizabetu Aleksejevnu.
GOTOVE ZA 15 MINUTA Pahuljaste krofne se tope u ustima, prave se za čas i smažu još brže, ljubav na prvi zalogaj
Male krofne sa lagano hrskavom i zlatno-smeđom spoljašnjošću, posute šećerom, i mekanom, pahuljastom unutrašnjošću...
Komentari (0)