CIMET KEKSIĆI Savršeno se slažu sa čajem ili kafom, a priprema je jednostavna
Fenomenalni keksići osvojiće vas od prvog zalogaja.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

DOMAĆE PIŠKOTE Prave se lako, a nimalo ne zaostaju za onim kupovnim
Najbolje služite uz šoljicu kafe.

KEKSIĆI SA KIKIRIKI PUTEROM SOČNIJI OD KLASIČNIH A idealni za dolazak iznenadnih gostiju
Slatki i neodoljivi, a kikiriki puter daje posebnu draž.

BRZI KEKSIĆI SA LIMUNOM Uspevaju svima, a savršeni za lepo veče sa prijateljima
U savršenom slatko-kiselkastom spoju, pravićete stalno.

PRIZNAJTE DA OVAKAV KEKS NISTE PROBALI Neobičan slatkiš iz tiganja je preukusan
Neobična priprema, još neobičniji ukus.
- 250 g brašna + 1 kašičica praška za pecivo
- 120 g šećera u prahu
- 1 kesica cimeta
- 100 g margarina
- 1 jaje
Za dekoraciju:
- pola šoljice šećera u prahu
- 1,5-2 kašike mleka
- cimet
Priprema:
Rernu zagrejte na 160 stepeni. Pomešajte brašno, prašak za pecivo, prah šećer i cimet pa dodajte puter naseckan na listiće. Onda dodajte jaje pa zamesite testo. Razvaljajte ga na pobrašnjenoj radnoj površini na 1 xm debljine pa kalupom vadite željeni oblik. Pecite 8 do 10 minuta, u rerni zagrejanoj na 160 stepeni. Šećer u prahu i mleko pomešajte pa nanesite na svaki keks. Na kraju, pospite keksiće cimetom.

OPERA TORTA Klasik francuskog poslastičarstva u simfoniji različitih slatkih ukusa
Svečana i raskošna, gosti će biti oduševljeni.

ESTERHAZI TORTA Poslastica dostojna kraljeva, neprevaziđenog ukusa, za sve svečane prilike
Očaravajuća i svečana, nema ko vam neće tražiti dodatak.

NEODOLJIVI NJUJORŠKI ČIZKEJK Mekan kao duša, a topi se u ustima, savršen za sve bitne događaje
Sočni desert nestaće sa stola odmah.

NEODOLJIVI MAFINI SA LIMUNOM Osvežavajući slatkiš u savršenom slatko-kiselkastom spoju ukusa
Prave se lako, a osvajaju ukusom.

TIRAMISU KUGLICE Savršeni spoj sitnih kolača i čuvenog italijanskog deserta, za sve svečane prilike
Mekane i sočne, nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)