TORTA SA VIŠNJAMA Fenomenalna poslastica koja pomera granice dobrog ukusa
Ako volite višnje, ovu tortu ćete obožavati.

Potrebno je:
- 6 jaja
- 100 g crne čokolade
- kesica praška za pecivo
- Za krem:
- 300 g crne čokolade
- 500 ml slatke pavlake
- 400 g višanja
Priprema:
Belanca umutite u čvrst šne, pa dodajte umućeno žumance i otopljenu prohlađenu čokoladu. Testo ispecite pa ga podelite na dve kore. Preko rasporedite višnje sa sve sokom. Zakuvajte slatku pavlaku sa čokoladom, uz mešanje dok se ne otopi. Zatim, umutite pa umešajte 200 ml slatke pavlake. Preko višanja nanesite krem pa dekorišite listićima čokolade.
Možda vas zanima:

DANIJELINA SAHER TORTA U SAVRŠENOM SPOJU DŽEMA I ČOKOLADE Savršena za svaku svečanost
Napravite čuvenu austrijsku poslasticu po receptu Danijele Šoškić iz Požarevca.

GABON TORTA ZA PRAVE SLADOKUSCE Raskošna poslastica oduševiće goste
Savršena za svaku svečanost.

JAFA TORTA Poslastica sa pomorandžom za sve svečane prilike, prste da poližete
Raskošna i kremasta, nema ko vam neće tražiti recept.

PESAK TORTA Fenomenalna nepečena poslastica koja pomera granice dobrog ukusa
Očaravajuća poslastica raspametiće i one izbirljive.

POSNA TORTA BELI ANĐEO Raskošna poslastica koja budi sva čula, uzećete parče više
Neodoljiva i ukusna, za prave sladokusce.

POSNE VANILICE Sitni kolači kao osmišljeni za svečanu trpezu
Neodoljive i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.

POSNE ŽERBO KOCKE Čuveni mađarski slatkiš u nepogrešivoj kombinaciji ukusa
Fenomenalan kolač za sve svečane prilike.

NEODOLJIVE TULUMBE Turski desert za sve svečane prilike, ukusa koji govori 1000 jezika
Sočne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.

NEODOLJIVI ČOKOLADNI KUGLOF Sočni desert koji budi sva čula
Savršen za svečanu trpezu, ali i obične dane kada vam se jede nesto slatko.
Komentari (0)