POSNI KOKOS ROLAT Fenomenalni desert neodoljivog ukusa, za prave sladokusce
Ako volite kokos, ovaj rolat ćete obožavati.
Potrebno je:
Za tamni deo:
- 250 g posnog mlevenog keksa
- 100 g čokolade za kuvanje
- 150 g šećera
- 1,5 dl sojinog mleka
Za svetli deo:
- 125 g margarina
- 150 g šećera u prahu
- 100 g kokos brašna
Priprema
Čokoladu otopite pa izmešajte sa keksom, šećerom i mlekom. Dobro sjedinite, pa rastanjite smesu na celofanu. Zasebno penasto umutite margarin sa šećerom u prahu. Onda dodajte kokos, pa dobro sjedinite. Rasporedite preko tamnog dela, pa uvijte u rolat. Ostavite u frižideru da se dobro prohladi.
Možda vas zanima:
NEODOLJIVI KOKOS ROLAT I dupla mera će biti malo, a gotov očas posla
Kremast i lagan, ukusa koji priča priče.
RAFAELO ROLAT Savršeni spoj kokosa i čokolade, pola pleha nestane dok pristavite kafu
Kremast i lagan, za sve svečane prilike.
KOKOS ROLAT Miriše na plažu i more, a uspeva i potpunim početnicima
Sočan spoj kokosa sa kafom za prave kafoljubce.
KOKOS ROLAT Mirisni desert koji budi uspomene sa letovanja, po receptu koji morate da probate
Sočan i lagan desert, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)