BRZI ČOKO KOLAČ Treba vam samo 3 sastojka, a poćiće vam voda na usta
Pravi se lako, a pojede brzo.
Potrebno je:
- 260 g lešnik krema
- 4 jaja
- 30 g griza
Priprema:
Rernu zagrejte na 170 stepeni. U jednoj posudi penasto umutite jaja. Zatim dodajte lešnik krem pa umutite. Umešajte griz pa promešajte. Smesu izlijte u pleh obložen pek papirom.Pecite kolač oko 20 do 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 170 stepeni.
Možda vas zanima:
ČOKOLADNA BOMBA Kolač gotov za pola sata koji pomera granice dobrog ukusa
Jak i kaloričan, uzećete parče više.
BRZI ČOKOLADNI KOLAČ Pravi se maltene sam, a razgrabi se odmah
Kremast i sladak, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
MIRISNI I MEKANI ČOKOLADNI KOLAČ Sve se samo pomeša i peče, a polizaćete i tanjir koliko je ukusan
Jednostavan desert skupog ukusa raspametiće i one izbirljive.
ČOKOLADNE KOCKE SA ORASIMA Jeftine, brze, slatke, jednostavne za pripremu i tope se u ustima!
Kremaste i sočne, i dupla mera će biti malo!
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)