KREMASTA TORTA SA PIŠKOTAMA I BRESKVAMA Pravi se maltene sama, a nema ko je ne voli

Ivana Pavlović

12:00

Slatki kutak 0

Nema ko vam neće tražiti dodatno parče.

torta sa breskvama
Shutterstock

Potrebno je:

  • 200 g piškota
  • 200 g mleka
  • 500 ml slatke pavlake
  • 100 g šećera u prahu
  • 200 g breskvi + 300 g breskvi za dekoraciju
  • 250 ml hladne vode
  • 15 g želatina

Priprema:

Piškote umačite u mleko pa ređajte u činiju.U jednoj posudi umutite slatku pavlaku i šećer, pa dodajte sečene breskve u fil. Promešajte dobro. Preko piškota nanesite fil pa preko red seckanih breskvi. Vodu pomešajte sa želatinom pa ostavite da nabubre 10 minuta. Zatim zagrejte dva minuta u mikrotalasnoj pa prelijte preko torte. Ostavite tortu bar tri sata u frižideru.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading