DUBAI PUDING NOVI HIT NA MREŽAMA Kremast i sladak, i dupla mera je malo
Služite hladno.
Potrebno je:
- 250 g kadaifa
- 3 kašike otopljenog putera
- 1 l mleka
- 4 kašike šećera
- 3 kašike gustina
- 1 kašika brašna
- 1 kesica vanilinog šećera
- 50 g pistaća
Priprema:
Iseckajte kadaif pa ga propržite na otopljenom puteru. Onda ostavite da se prohladi. Zatim zagrejte mleko u šerpi ša umešajte šećer, gustin, brašno i vanilin šećer. Mešajte dobro, sve dok se ne zgusne u kremasti puding. U posudu stavite sloj kadaifa pa sipajte puding. Preko dodajte još malo hrskavog kadaifa. Na kraju puding pospite seckanim pistaćima i ostavite u frižideru da se dobro stegne.
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
OMILJENI SLATKIŠ U SRPSKIM KUĆAMA Starinski kolač od jabuka i griza, mirisom vraća sećanje na bakinu kuinu
Kolači sa jabukama su među omiljenim desertima kod mnogih, a ovaj recpet će vas oboriti s nogu
Komentari (0)