MUS OD ČOKOLADE Pravi se od dva sastojka, a gotov je 15 minuta
Napravite brzo i lako čokoladni mus. Mekan i kremast, topi se u ustima.
Sastojci:
200 grama crne čokolade
400 ml slatke pavlake za šlag
Priprema
Prvo iseckajte čokoladu sitno, pa je otopite na pari sa 100 ml pavlake.
Kada se čokolada potpuno otopi, ostavite da se ohladi oko deset minuta.
Ostatak pavlake za šlag umutite u posebnoj posudi dok ne bude čvrsto.
Potom ohlađenu čokoladu dodajte postepeno, uz neprestano mućenje.
Sve sipajte u činije u kojima ćete servirati mus.
Odložite u frižider na najmanje dva sata.
Ukrasite po želji.
NUGAT TORTA Kremasta poslastica koja se topi u ustima, a miriše na ljubav
Fenomenalna poslastica smaže se za tren oka.
NJUJORŠKI ČIZKEJK Fenomenalni kolač koji obara s nogu, klasik bez premca
Najpoznatiji čizkejk na svetu pravi se u Njujorku.
SUTLIJAŠ Desert koji se pravi brzo i lako, a miriše na dane detinjstva i bakinu kuhinju
Neodoljivi sutlijaš oduševiće i one koji ne vole slatko.
MARININA ČOKOLADNA TORTA BOLJA OD ONE KLASIČNE Za pravo zadovoljstvo
Napravite preukusnu poslasticu po receptu Marine Ćosić Pejić, autorke profila Mama kuva s bebom
BRZE POSNE KEKS BOMBICE Naprave se za 5 minuta, a pojedu u trenu
Savršene za slavsku trpezu, nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)