ŠTANGLICE DRAŽ IM DAJU ČOKOLADA I SUVO GROŽĐE, a sadrže ovu sezonsku namirnicu
Zasladite se štanglicama od bundeve. Prave se od tri vrste brašna. Svaki zalogaj je sve bolji.

Potrebno je
- 400 g bundeve (što suvlje)
- 500-100 g čokolade
- 50 g suvog grožđa
- 12 kašika šećera
- 12 kašika brašna (2 kašike ražanog, 4 kokosovog i 6 kašika pirinčanog)
- 2 kesice vanilin šećera
Priprema
Umutite belanca sa šećerom. Dodajte žumanca. Brašno pomešajte sa praškom za pecivo i sodom bikarbonom i naimenično sipajte brašno i jogurt u umućena jaja. U to dodajte izrendanu bundevu, suvo grožđe, cimet, vrlo malo karanfilića i đumbira i vanilin šećer. Tepsiju (20x30) premažite uljem ili margarinom, pospite kokosovim brašnom i izručite smesu. Pecite oko 30 minuta na 180 stepeni.

NEODOLJIVI KEKSIĆI OD OVSA Savršeno idu uz kafu ili čaj
Slatki i savršeni, za bilo koje doba dana.

POSNE OBLANDE Sitni kolači kao iz bakine kuhinje, ukusa koji priča priče
Savršene za sve svečane prilike, ali i obične dane kada vam se jede nešto slatko.

ČOKOLADNI MUS OD SAMO 2 SASTOJKA Pravi se očas posla, a nikad kremastiji
Pravi se lako, a pojede brzo.

POSNE PUNJENE KROFNE SA DŽEMOM Biće mekane i vazdušaste, prste da poližete
Mekane i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.

ITALIJANSKI KOLAČ SA KAFOM Savršen spoj deserta i omiljenog napitka, a nije tiramisu
Neodoljiv i kremast, bićete oduševljeni.
Komentari (0)