ČUPAVCI SA KEKSOM Još slađi od onih klasičnih, a gotovi za 20 minuta
Ovaj neodoljivi kolač još je slađi i ukusniji, u verziji sa kokosom. Poslužite ih za prazničnu ili slavsku trpezu, svi će vam tražiti recept.
Potrebno je
- 500 g čajnih kolutića
- 200 g margarina
- 2 kašike kakaoa
- 150 g mlevenih oraha
- 1 jaje
- 4 kašike šećera u prahu
- 200 g kokosa
- 3 šolje crne kafe
Priprema
Skuvajte 3 šoljice crne kafe. Pustite da se ohladi. Za to vreme umutite margarin, šećer, jaje i orahe. Dodajte u smesu i kakao i dobro izmešajte. Keks umačite u ohlađenu kafu, premažite pripremljenim filom pa spajajte dva po dva keksa i valjajte u kokos.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)