SIROVA TORTA OD POMORANDŽE Topi se u ustima, slatkiš koji budi sva čula
Pravi se brzo i lako a raspametiće vas ukusom.
Potrebno je
Kora:
- 2 šolje oraha
- 1 šolja kokosa
- 1 kašika rogača
- 10 urmi
Fil:
- 1-2 šolje indijskih oraha
- 2-3 supene kašike meda
- sok od 3 velike narandže
- narendana kora 1 narandže
- 1/4 šolje kokosovog ulja
Priprema
Stavite u blender orahe, kokos, rogač i urme pa izblendajte, dok ne dobijete kompaktnu smesu. U kalup utisnite dobijenu podlogu. Onda u blender stavite orahe, med i sok od pomorandže i blendajte dok ne dobijete kremastu smesu. Dodajte istopljeno kokosovo ulje i blendajte još malo. Izlijte smesu u kalup, pa ostavite bar 2 sata u zamrzivaču, a najbolje preko noći. Prijatno!
SLADOLED TORTA SA JAGODAMA Fenomenalna poslastica koja miriše na ljubav
Poslastica idealna za tople dane nikoga neće ostaviti ravnodušnim, najbolje odmah stavite duplu meru.
ČUPAVCI NA VODI Nedoljivi desert za dane strogog posta koji nimalo ne zaostaje za originalom
Ako volite klasične čupavce, ove ćete obožavati.
FRANCUSKA KREMPITA Ako volite klasičnu, ovu ćete obožavati, mekana kao duša
Drugačija i preukusna, oduševićete i one koji ne vole slatko.
AMERIČKE KROFNICE SE TOPE U USTIMA Nestaće sa stola odmah
Fenomenalne krofnice mekane i slasne.
POSLASTICE ZA USKRS Ukusa koji se pamti i raskošnog izgleda, za pravo uživanje
Saher torta, kolač sa orahom, ruske šubare ili baklava, otopićete se od miline.
Komentari (0)