KOKOS TORTA POSNA NA VODI Uspeće i potpunim početnicima, a miriše na nedelju
Neodoljiva poslastica raspametiće i one koji ne vole slatko.
Potrebno je
- 1 jabuka
- pola banane
- 60 g kakaa
- 4 kašike kokosa
- 50 g smeđeg šećera
- 1 kašika praška za pecivo (bez aluminijuma)
za posipanje
- čips od kokosa
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi pomešajte kakao, kokos, šećer i prašak za pecivo. Izblendajte jabuku i bananu, da dobijete pire. Dodajte voćni pire u smesu sa kakaom. Smesu izlijte u pleh obložen pek papirom i poravnajte. Pospite čipsom od kokosa. Pecite 20 do 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Ostavite da se skroz ohladi. Secite i služite. Bon appetit!
Možda vas zanima:
POPADIJINA POSNA KESTEN TORTA Razvaljuje ukusom, a uspeva i početnicima
Savršena za slave i sve svečane prilike.
POSNA VASINA TORTA Bez jaja i mleka, a kremasta kao iz poslastičarnice
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
BRZA POSNA KEKS TORTA Prepuna čokolade i oraha, poćiće vam voda na usta
Nema paljenja rerne, a nemo ko je ne voli.
POSNA KESTEN TORTA ZA NAJLEPŠU JESEN Pravi se lako, a svi je vole
Svi će vam tražiti dodatno parče.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)