KOKOS TORTA POSNA NA VODI Uspeće i potpunim početnicima, a miriše na nedelju
Neodoljiva poslastica raspametiće i one koji ne vole slatko.
Potrebno je
- 1 jabuka
- pola banane
- 60 g kakaa
- 4 kašike kokosa
- 50 g smeđeg šećera
- 1 kašika praška za pecivo (bez aluminijuma)
za posipanje
- čips od kokosa
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi pomešajte kakao, kokos, šećer i prašak za pecivo. Izblendajte jabuku i bananu, da dobijete pire. Dodajte voćni pire u smesu sa kakaom. Smesu izlijte u pleh obložen pek papirom i poravnajte. Pospite čipsom od kokosa. Pecite 20 do 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Ostavite da se skroz ohladi. Secite i služite. Bon appetit!
Možda vas zanima:
RECEPT DANA: POSNA REFORMA Raskošna poslastica koja je istog ukusa kao original, za sve važne događaje
Klasik srpske kuhinje sa čokoladom i orasima.
POSNA KARAMEL TORTA Kremasta i izdašna poslastica koja se brzo napravi, a još brže pojede
Fenomanalna poslastica, za sve ljubitelje karamele.
POSNA ŠVARCVALD TORTA Čarobna poslastica koja nimalo ne zaostaje za originalom, a govori 100 jezika
Fenomenalna poslastica sa višnjama, u slatko-kiselkastom spoju ukusa.
POSNA PESAK TORTA Očaravajuća poslastica koja ni malo ne zaostaje za originalom, sa 3 preukusna sloja
Očaravajuća poslastica idealna kada vam se jede nešto slatko u danima posta, ali i sve svečane prilike.
TIRAMISU KUGLICE Mekane kao oblak, a savršeno se slažu sa šoljicom kafe, za sve prilike
Slatki zalogajčići nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
BOEM KOCKE Kolač u savršenom spoju sa orasima, a svi će vam tražiti dodatak
Fenomenalni desert nestaće sa stola čim se postavi, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
ROLAT SA MAKOM Očaravajući desert mekan kao duša, poći će vam voda na usta
Služite samostalno ili pospite šećerom u prahu.
ČOKOLADNI KOLAČ SA KOKOSOM Gotov očas posla, nema jaja, a ne treba da palite mikser
Uspeva svima, a oduševiće sve sladokusce.
DOMAĆE TOBLERONE Fantazija ukusa, nestaće sa stola čim se postave, a tajna je u ovome
Neodoljivi i ukusni, ulepšaće svaku svečanu trpezu.
Komentari (0)