KOLAČ SA JABUKAMA Brzi desert nestaće sa stola odmah, a mekan kao duša
Savršen spoj sa voćem idealan za tople dane i nedostatak vremena.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

LENJA PITA Omiljeni kolač sa jabukama po receptu bez premca, za savršenu nedelju
Klasik koji s vremenom samo dobija na popularnosti, prste da poližete.

NEVIDLJIVI KOLAČ SA JABUKAMA Viralni desert koji je zaludeo milione domaćica, a evo i razloga
Jednostavne pripreme i skupog ukusa, za sve prilike.

BLEDSKA KREMPITA Poslastica koju je najviše voleo Josip Broz Tito
Neodoljivu poslasticu osmislio je poslastičar Ištvan Lukačević 1953.godine, na Bledu.

FRANCUSKA KREMPITA SLAĐA OD KLASIČNE Mekana poslastica ukusa koji se ne zaboravlja
Sočna i slatka, za pravo uživanje.
- 3 jajeta
- 5 kašika šećera
- 1 šolja mleka
- 1/2 šolje ulja
- 2 šolje brašna
- 1 kesica praška za pecivo
- 3 jabuke
- 1 kašičica cimeta
za posipanje
- šećer u prahu
Priprema
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Umutite jaja sa šećerom, pa dodajte ulje, mleko, brašno sa praškom za pecivo. Promešajte lagano. Očistite jabuke od kora pa ih isecite na kocke. Dodajte jabuke i cimet, pa promešajte još jednom. Preručite u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni, dok blago ne porumeni. Ostavite da se prohladi, pa pospite šećerom u prahu. Bon appetit!

BLEDSKA KREMPITA Poslastica koju je najviše voleo Josip Broz Tito
Neodoljivu poslasticu osmislio je poslastičar Ištvan Lukačević 1953.godine, na Bledu.

POSNI TIRAMISU Specijalitet italijanske kuhinje koji se topi u ustima
Ako volite kafu, ovaj kolač ćete obožavati.

FRANCUSKA KREMPITA SLAĐA OD KLASIČNE Mekana poslastica ukusa koji se ne zaboravlja
Sočna i slatka, za pravo uživanje.

PUŽIĆI SA MAKOM Mirisno pecivo mekano kao duša koje super ide uz kafu
Sočni i slatki, nestaće sa stola odmah.

BRZA ALVA SA PISTAĆIMA Zasladiće vas u trenu, a treba vam samo 4 sastojka
Pravi se lako, a ukusna kao da ste se trudili satima.
Komentari (0)