KOLAČ SA JABUKAMA Brzi desert nestaće sa stola odmah, a mekan kao duša
Savršen spoj sa voćem idealan za tople dane i nedostatak vremena.
Potrebno je:
- 3 jajeta
- 5 kašika šećera
- 1 šolja mleka
- 1/2 šolje ulja
- 2 šolje brašna
- 1 kesica praška za pecivo
- 3 jabuke
- 1 kašičica cimeta
za posipanje
- šećer u prahu
Priprema
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Umutite jaja sa šećerom, pa dodajte ulje, mleko, brašno sa praškom za pecivo. Promešajte lagano. Očistite jabuke od kora pa ih isecite na kocke. Dodajte jabuke i cimet, pa promešajte još jednom. Preručite u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni, dok blago ne porumeni. Ostavite da se prohladi, pa pospite šećerom u prahu. Bon appetit!
Možda vas zanima:
LENJA PITA Omiljeni kolač sa jabukama po receptu bez premca, za savršenu nedelju
Klasik koji s vremenom samo dobija na popularnosti, prste da poližete.
NEVIDLJIVI KOLAČ SA JABUKAMA Viralni desert koji je zaludeo milione domaćica, a evo i razloga
Jednostavne pripreme i skupog ukusa, za sve prilike.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
BOEM KOCKE Kolač u savršenom spoju sa orasima, a svi će vam tražiti dodatak
Fenomenalni desert nestaće sa stola čim se postavi, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
TIRAMISU KUGLICE Mekane kao oblak, a savršeno se slažu sa šoljicom kafe, za sve prilike
Slatki zalogajčići nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
BOEM KOCKE Kolač u savršenom spoju sa orasima, a svi će vam tražiti dodatak
Fenomenalni desert nestaće sa stola čim se postavi, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
ROLAT SA MAKOM Očaravajući desert mekan kao duša, poći će vam voda na usta
Služite samostalno ili pospite šećerom u prahu.
ČOKOLADNI KOLAČ SA KOKOSOM Gotov očas posla, nema jaja, a ne treba da palite mikser
Uspeva svima, a oduševiće sve sladokusce.
DOMAĆE TOBLERONE Fantazija ukusa, nestaće sa stola čim se postave, a tajna je u ovome
Neodoljivi i ukusni, ulepšaće svaku svečanu trpezu.
Komentari (0)