
AROMATIČNI NAMAZ OD ČVARAKA Pravi se lako, a kremast i preukusan
Služite uz hleb ili krekere.
Utorak, 01. apr 2025.
Služite uz hleb ili krekere.
Mažite ga samostalno na hleb ili dodajte kao prilog jelu.
Posna i slasna, prste da poližete.
Posna i slasna, prste da poližete.
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog.
Savršena za početak Uskršnjeg posta, prste da poližete.
Čuvajte do 4 dana u posudi sa poklopcem u frižideru.
Kikiriki puter možete do 3 meseca da držite u frižideru.
Mažite na parče hleba i uživajte.
Bilo da mažete na hleb ili dodate kao prilog, nećete da pogrešite.
I da ne volite tunjevinu, ovaj namaz ćete obožavati.
Slasan i mirisan, daće šmek svakom jelu.
Savršena za posne dane, a ukućani će stajati u redu za još.
Mažite ga samostalno na hleb ili dodajte u omiljeni desert, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
Pasta od mlevenog susama, bogate kremaste teksture.
Najbolje mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.
Možete da ga mažete samostalno na hleb, filujete palačinke ili dodate omiljenom slatkišu.
Sočna i slasna, oboriće s nogu i one koji ne vole ribu.