Ljuti namaz od cvekle i majoneza se jednostavno pravi, a ukus je pravi gurmanski.
Ovaj namaz je idealan izbor za gurmane.
Sastojci:
1 kuvana cvekla (oko 300g)
3 čena belog luka
malo mlevenog crnog bibera
po ukusu soli
2-3 kašike jabukovog sirća
100 g majoneza
Priprema:
Oljuštenu cveklu sa belim lukom usitnite u secku. Dodajte majonez, sirće, so, biber i dobro promešajte kašikom. Ukoliko želite da namaz još zaljutite dodajte malo ljute mlevene paprike. Servirajte na krekerima. Po želji odozgo narendajte malo kačkavalja.
Bonus video:
SOČNA PILETINA U KREMASTOM SOSU SA PEČURKAMA Brz i zdrav ručak, poješće se za tili čas
Pikantan recept sa piletinom za sve gurmane
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
BORISOV BRZI KOLAČ SA BANANAMA MIRIŠE NA DOM A topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Borisa Krasnića iz Beograda
BILJANINA VOĆNA MAĐARICA BUDI SVA ČULA A manje teška od klasične
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Biljane Petrović iz Doboja
NINA NAM JE DALA RECEPT ZA BOMBA LOLA TORTU Svakim zalogajem budi nostalgiju
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Nine Ilić Vasić iz Valjeva
Komentari (0)