NEODOLJIVI PESTO SOS Odlično se slaže sa mesom i testeninom

Ivana Pavlović

18:42

U sosu sa 0

Ukusa koji priča priče.

pesto sos
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1/2 čena belog luka 
  • 2 šake bosiljka 
  • 4-5 kašika maslinovog ulja 
  • 40 g parmezana
  • 50 g badema (originalno ide pinjola)
  • par kapi limunovog soka 

Priprema

Koristite blender, u njega stavite bademe, pa dobro izblendajte. Onda dodajte beli luk, bosiljak, pa sve opet blenderom sjedinite, pa dodate rendani parmezan. Sve sjedinite pa nalijte maslinovo ulje. Mešajte sve vreme pa sipajte par kapi limunovog soka. Dodajte vašem jelu i uživajte u fenomenalnom ukusu. Prijatno!

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading