Dodaće na ukusu svakom jelu.

Potrebno je:
- 1 jaje
- 200 ml suncokretovog ulja
- kašičica senfa
- kašičica soli
- kašika limunovog soka
Priprema:
Ohladite ulje u zamrzivaču 20 minuta. Koristite sve sastojke direktno iz frižidera. U blender stavite jaja, senf, so, ulje i limunov sok. Štap blendera stavite na samo dno pa blendajte 5 sekundi. Potom pomerite gore dole i mutite još 25 sekundi. Ostavite majonez u frižideru i koristite najviše 5 dana.
Možda vas zanima:

DOMAĆI MAJONEZ Gotov za pola minuta, a daje šmek svakom jelu, prste da poližete
Sočan i slasan, a mnogo zdraviji od kupovnog.

DOMAĆI MAJONEZ Daje draž svakom jelu, a zaboravićete na kupovni, prste da poližete
Mnogo zdraviji od onog kupovnog, a mnogo slasniji.

DOMAĆI MAJONEZ Od sastojaka koje već imate kod kuće, a zdrav i slasan
Zdraviji, a ni malo ne zaostaje ukusom, za onim kupovnim.

DOMAĆI MAJONEZ Ima ukus bolji od kupovnog, a gotov je za 5 minuta
Jednostavno napravite domaći majonez. Mnogo je zdraviji od kupovnog, a ulepšaće vam jelo koje pravite.

OLJINA SVEČANA ČOKOLADNA MAĐARICA ZA SVE VAŽNE DOGAĐAJE Božanstvenog ukusa koji se pamti
Napravite ovaj neodoljiv kolač po receptu Olivere Andrić iz Lazarevca

BEŠAMEL SOS Biće skroz kremast i bez grudvica, a svako jelo će pretvoriti u magiju
Savršen uz ribu ili meso.

SOS OD MIROĐIJE Sve domaćice ga vole, božanstvenog mirisa, a super ide uz meso
Mirisan sos daće šmek svakom jelu.

TANJIN BELI EGIPAT ZA SVE VAŽNE PROSLAVE I DOGAĐAJE Kremasta poslastica puna lešnika oduševiće i najizbirljivije
Napravite ovu raskošnu poslasticu sa lešnicima po receptu Tatjane Vujičić iz Beograda

PILEĆI PAPRIKAŠ SA NOKLICAMA Ručak po receptu naših baka, kada ga probate, više ga nikada nećete spremati sa krompirom
Brzo, lagano i preukusno jelo koje je nažalost nepravedno zapostavljeno
Komentari (0)