Poznata je činjenica da riba zamenjuje meso i da se preporučuje njeno konzumiranje, na nedeljnom meniju. Ovo konkretno jelo, za celu porodicu, držaće vas dugo sitim, a sjajan je predlog i za slavsku trpezu.

Potrebno je
- 500 g fileta oslića
- 2 jaja
- 1,5 dcl piva
- brašno
- so
Priprema
Filete oslića isecite na krupnije komade, dobro ih osušite ubrusom, pa ih posolite. Umutite žumance, dodajte pivo i brašno, pa kada se sve sjedini, lagano umešajte sneg od dva belanca. Ribu prvo uvaljajte u brašno, pa u orli masu i pržite na ulju.

ANDRIJANINA BRZA KEKS TORTA Nepečena poslastica nestaće sa stola odmah
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Andrijane Vujović iz Beograda

PICA OD KROMPIRA JOŠ BOLJA OD KLASIČNE Super izbor za lepo druženje sa prijateljima
Sočna i drugačija, nemoguće joj je odoleti.

DOMAĆI MAJONEZ Zdraviji i ukusniji od onog kupovnog, a treba vam samo pola minuta
Dodaće na ukusu svakom jelu.

BEŠAMEL SOS Super ide uz meso i povrće i daje šmek svakom jelu
Dodajte uz ćufte i uživajte u ukusnom jelu.

SANDRINA TORTA BELI ANĐEO SAVRŠENA ZA USKRS Kremasta i svečana, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Napravite ovu kremastu poslasticu po receptu Sandre Bojović iz Mladenovca
Komentari (0)