Poznata je činjenica da riba zamenjuje meso i da se preporučuje njeno konzumiranje, na nedeljnom meniju. Ovo konkretno jelo, za celu porodicu, držaće vas dugo sitim, a sjajan je predlog i za slavsku trpezu.
Potrebno je
- 500 g fileta oslića
- 2 jaja
- 1,5 dcl piva
- brašno
- so
Priprema
Filete oslića isecite na krupnije komade, dobro ih osušite ubrusom, pa ih posolite. Umutite žumance, dodajte pivo i brašno, pa kada se sve sjedini, lagano umešajte sneg od dva belanca. Ribu prvo uvaljajte u brašno, pa u orli masu i pržite na ulju.
NATAŠINA PUNJENA BUNDEVA RAJ ZA NEPCA Po receptu blogerke profila "Nacina kuhinja"
Slano jelo u špageti bundevi koje će vas oboriti s nogu, po receptu Nataše Stević
JELENINA VOĆNA ROZEN TORTA RAJ ZA SLADOKUSCE Savršena za sve važne prilike
Napravite ovu svečanu poslasticu po receptu Jelene Filić iz Velike Plane
TAJNA SAVRŠENOG RUČKA Zapečeni kremasti krompir - bogatstvo ukusa u svakom sloju
Ovaj recept je jednostavan za pripremu, a rezultati su fenomenalni - savršeno pečen krompir sa bogatim slojem sira i kremaste pavlake, koji se topi u ustima
RECEPT BAKA DRAGINJE Starinske šufnudle punjene sirom, a prelivene kajmakom
Za mlade domaćice koje se ne sećaju šta su šufnudle, bitno je istaći da je ukus sličan knedlama, ali da je ovo slana varijanta, fenomenalan za večeru
NAJBOLJI JE KADA SE DOBRO ZAMASTI Domaćinski podvarak sa butkicom po baka Mirinom receptu
Podvarak niko ne odbija, o ovaj po receptu baka Mire je neodoljiv
Komentari (0)