RIBLJA PAŠTETA Aromatični namaz mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu, ukusa koji priča priče
Sočna i slasna, oboriće s nogu i one koji ne vole ribu.
Potrebno je
- 300 g kuvane ili pečene ribe
- 200 g krem sira, po izboru
- 1 kašičica kapara
- sok od jednog limuna
- pola kašičice suvog biljnog začina
- crni biber
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 mladi luk, može i crni ili ljubičasti luk
Priprema:
Ribu očistite od kostiju. U blender stavite ribu, sir, kapar, limun, biber, ulje, luk i suvi biljni začin. Dobro izblendajte, dok ne dobijete gustinu paštete. Bon appetit!
Možda vas zanima:
PILEĆA PAŠTETA Neodoljivi namaz ukusa koji priča priče, a uspeva i potpunim početnicima
Bilo da mažete na hleb ili dodate kao prilog, nećete da pogrešite.
TUNA PAŠTETA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Dodajte uz tostiran hleb ili prilog po želji
Savršena za posne dane, a ukućani će stajati u redu za još.
PILEĆA PAŠTETA Za brzi doručak ili kao slasan prilog, a ukusa koji priča priče
Najbolje mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.
NAMAZ KOJI ĆE VAS PRODRMATI UJUTRU Domaća pašteta od PEČENE piletine je najukusniji doručak
Svi ukućani će je obožavati!
HLEB BEZ KVASCA Gotov je za oko pola sata, a mekan je kao duša
Ostavite da se potpuno ohladi na pre sečenja i serviranja...
POTAŽ OD BUNDEVE I ŠARGAREPE Nema boljeg jela tokom tmurnih i hladnih dana, s razlogom je klasik
Poslužite toplo i pospite pečenim semenkama bundeve
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
Komentari (0)