NAMAZ KOJI MOŽE DA TRAJE DANIMA Domaća pašteta idealna za početak dana!
Elegantna i jedinstvenog ukusa.
Luks pašteta
Sastojci:
250 g maskarponea
200 g grčkog jogurta
5-6 kašika sitno naseckanog vlašca
20 g senfa
1 kašika limunovog soka
300 g dimljenog lososa
so, biber
Priprema:
U blenderu usitnite sve sastojke osim lososa. Kad dobijete kompaktnu smesu, dodajte losos i miksajte pomalo tako da se većina ribe usitni, ali da ipak tu i tamo ostane poneki veći komad. Proverite ukus i doterajte ga prema želji. Ukrasite vlašcem i čuvajte u frižideru do posluživanja.
SAVET Ovu paštetu možete napraviti za posebne prilike, dva dana unapred
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
KADA GA NAMAŽETE, JOŠ BRŽE GA SMAŽETE Ovo je pravi namaz za šampione
Recept je idealan za snažan i jak doručak.
DETOKS OBROK POSLE JAKE HRANE Očistite telo ovom supom od začinjenog roštilja
Organizam će vam biti zahvalan.
BOSANSKI KOTLIĆ IDEALAN ZA DANAS! Pripremite sastojke na vreme i sutra trk u prirodu
Preukusno je, videćete.
SUPA KOJE DUŠU GREJE Napravite topao obrok po bakinom receptu
Jelo na kašiku koje je uvek omiljeno.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)