DORUČAK ZA TREN! Slani uštipci od bundeve će sve oduševiti
Napravite zdravu večeru ili doručak od bundeve.
Sastojci:
300 g očišćene bundeve
1 jaje
2 kašike brašna
3 čena belog luka
1 kašika seckanog svežeg peršuna
1 kašičica seckane sveže mirođije
½ kašičice soli
Priprema:
Izrendajte bundevu na najsitnije rende, a zatim i beli luk. Jaje umutite viljuškom i dodajte so. Pomešajte sa bundevom. Dodajte beli luk, mirođiju, peršun i brašno. Izmešajte i kašikom vadite uštipke. Pržite ih u dubokom zagrejanom ulju sa obe strane dok ne dobiju zlatno-smeđu boju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
POZNATO NEMAČKO JELO Domaće špecle sa kačkavaljem i lukom, jednostavne i veoma ukusne
Pripremite ovaj nemački specijalitet i oduševite ukućane.
PITA BEZ KORA Lagana pita od povrća, ništa se ne mesi i ne maže
Ukusna pita od povrća za celu porodicu.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Posne piroške iz rerne: Brze, zdrave i neodoljivo mekane
Idealne su za posnu večeru, užinu ili druženje uz čaj, a najlepše od svega je što nestaju sa tanjira brže nego što se ispeku
Komentari (0)