DORUČAK ZA TREN! Slani uštipci od bundeve će sve oduševiti
Napravite zdravu večeru ili doručak od bundeve.
Sastojci:
300 g očišćene bundeve
1 jaje
2 kašike brašna
3 čena belog luka
1 kašika seckanog svežeg peršuna
1 kašičica seckane sveže mirođije
½ kašičice soli
Priprema:
Izrendajte bundevu na najsitnije rende, a zatim i beli luk. Jaje umutite viljuškom i dodajte so. Pomešajte sa bundevom. Dodajte beli luk, mirođiju, peršun i brašno. Izmešajte i kašikom vadite uštipke. Pržite ih u dubokom zagrejanom ulju sa obe strane dok ne dobiju zlatno-smeđu boju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
POZNATO NEMAČKO JELO Domaće špecle sa kačkavaljem i lukom, jednostavne i veoma ukusne
Pripremite ovaj nemački specijalitet i oduševite ukućane.
PITA BEZ KORA Lagana pita od povrća, ništa se ne mesi i ne maže
Ukusna pita od povrća za celu porodicu.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)