SAN SEBASTIJAN ČIZKEJK Desert neodoljivog ukusa nastao je učeničkom greškom a prava je senzacija
Nastao greškom učenika u baru u Španiji, a sada je pravi specijalitet. Ako volite klasičan čizkejk, ovaj ćete obožavati.
Subota, 27. apr 2024.
Nastao greškom učenika u baru u Španiji, a sada je pravi specijalitet. Ako volite klasičan čizkejk, ovaj ćete obožavati.
Brzi čokoladni kolač osvojiće i one koji ne vole slatko.
Nestaće sa stola odmah, zato najbolje stavite duplu meru.
Torta koja je uživala veliku popularnost 80 ih godina 20 veka, ostaviće bez daha i one izbirljive. Bogata, kalorična i čokoladna uskrasiće svaku svečanu trpezu.
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
Prave se brzo i lako a pojedu se u jednom zalogaju, zato najbolje stavite duplu meru.
Pravi se brzo i lako, od samo 3 sastojaka, a nestaće sa stola odmah.
Neodoljiva poslastica raspametiće i one izbirljive.
Lagana i kremasta torta u savršenom slatko-kiselkastom spoju.
Žuti brauni, tart sa limunom, čizkejk ili kuglof, osvojiće i one koji ne vole slatko.
Nastala je 1908 godine u Paraćinu. Tamo su živeli Vasa i njegova supruga Jelena. Ona je bila slabog zdravlja. Kada je Jelena bila trudna, Vasa je našao najbolje stručnjake iz Beča Iako je njena trudnoća mogla da bude pogubna, rodila je zdravog sina. Jelenina majka ih je dočekala u Paraćinu sa velikom trpezom. Deo trpeze bila je i torta, napravljena, u čast njenog zeta Vase.
Pravi se brzo i lako, a nestaće sa stola čim ga postavite.
Pravi se brzo i lako, a pojede u jednom zalogaju.
Fenomenalni kolači nestaće sa stola odmah.
Torta idealna za sve svečane prilike raspametiće i one koji ne vole slatko.
Prave se brzo i lako, a idealni su za svečanu ili slavsku trpezu, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Pužići, buhtle, štrudla ili slatki hleb.