PANCEROTE Hrskave spolja, a sočne iznutra, najbolje odmah stavite duplu meru
Mekane i sočne, pravićete stalno.
Subota, 27. apr 2024.
Mekane i sočne, pravićete stalno.
Sočno jelo u kombinaciji povrća i patlidžana osvojiće i one izbirljive.
Fenomenalna torta osvojiće i one koji ne vole slatko.
Nacionalno jelo Makedonije pravi se isključivo od belog pasulja tetovca.
Ako i vama nakon pripreme meso bude tvrdo, suvo ili žilavo, primenite ovaj jednostavni trik.
Jelo između pite i pice specijalitet je grada Čikaga, a svaki zalogaj je raj za nepca.
Okrepiće organizam svakim zalogajem.
Jednostavna tehnika farbanja jaja uspeće svima a fenomenalna ljubičasta boja božura oduševiće ukućane.
Turski gurmanski specijalitet najbolje služite za doručak.
Posna banofi pita osvojiće vas na prvi zalogaj.
Verujemo da će ovu neobičnu tehniku najviše voleti oni najmlađi.
Fenomenalno sočno jelo pravićete i kada nije post.
Primenite ovaj savet stručnjaka Ejmi Kros, i bićete oduševljeni rezultatom.
Nastali u Japanskoj kulturi, stekli su popularnost širom sveta, pa ih služe u brojnim restoranima. Jednostavni kolačići sadrže poruke u sebi koje mogu biti mudre izreke, motivišuće poruke ili saveti za budućnost. Iako nemaju mogućnost da zaista predvide budućnost često razvesele i zaintrigiraju posetioce restorana, da naruče baš njih.
Ako volite klasične pljeskavice, kofte ćete obožavati.
Voleće ih najviše oni najmlađi, a dodaće glamur svečanoj trpezi.
Ako volite tiramisu, ovu tortu ćete obožavati.