NEPEČENA BRZA TORTA SA UKUSOM KAFE Kremasta i aromatična, liči na tiramisu, ovakvu do sada niste jeli
Ako volite tiramisu, ovu tortu ćete obožavati.
Sreda, 24. apr 2024.
Ako volite tiramisu, ovu tortu ćete obožavati.
Prave se brzo i lako a pojedu se u jednom zalogaju, zato najbolje stavite duplu meru.
Poznata kuvarica Rejčel Rej podelila je ovaj jednostavan a primenljiv trik kako da jaja iz frižidera brzo dostignu sobnu temperaturu.
Donosimo vam predlog za posno sočno jelo, kakvo prave na Svetoj Gori.
Kalorijsko i začinjeno jelo za one izbirljive.
Ako volite klasičan paprikaš, ovaj ćete obožavati.
Ištvan Lukačević je 1953. godine, dok je radio u hotelu Park na Bledu, osmislio ovaj čuveni recept. Inspirisan Vojvodjanskom krempitom, zamenio je polovinu vanilinog krema sa jednakim slojem slatke mlečne pavlake.
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u mekanim kiflicama, ili cimet rolnicama, i sutra i prekosutra.
Sočna i slasna, a posna pravićete stalno.
Pravi se brzo i lako, od samo 3 sastojaka, a nestaće sa stola odmah.
Ofarbajte jaja na grčki način i bićete oduševljeni rezultatom. Boja jarkocrvena kao krv simbolizuje žrtvu Isusa Hrista, pa je potrebno da takav bude bar čuvarkuća. Nema korišćenja hemije ni boje iz kesica a boja je savršene crvene nijanse.
Jednostavan recept za savršeno sočno i aromatično jelo, podelio je čuveni kuvar Đenaro Kontaldo.
Svi vole da jedu bakin kolač, ali problem nastaje kada treba da se čisti. Nekada je dovoljno samo da ga prebrišete ali nikako nemojte to da radite dok je vruć, već sačekajte da se potpuno ohladi.
Ako volite keks, ovaj kolač ćete obožavati, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Neodoljiva poslastica raspametiće i one izbirljive.
Za dobru krompir salatu neophodno je da krompir bude skuvan kako treba, zato proverite da li pravite neku od narednih grešaka. Ako se raspada i liči na pire, krompir salata neće valjati.
Pravi se lako, a nestaće za stola odmah.