NAPRAVITE GA SAMI Začin od suvog povrća je neizostavan dodatak jelima, a sada ćete imati domaći, bez aditiva
Od ove količine sastojaka dobićete 300 g suvog začina od povrća.
Sastojci:
200 g šargarepe
200 g korena celera
2 crna luka
150 g peršunovog lišća
100 g krupne soli
Priprema:
Oljušite šargarepu, luk i celer i naseckajte na sitne komade. Peršunovo lišće isecite što sitnije. Sve rasporedite na pleh obložen papirom za pečenje i sušite u rerni na 50 stepeni oko 5 sati. Izvadite ih u činiju i posolite. Po ukusu, dodajte još soli. Kad se ohladi sipajte u čistu teglu i zatvorite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)