PUNJENA PITA SA TRI SASTOJKA Napravite lisnato testo na malo drugačiji način
Lisnato testo možete da spremate na mnogo načina, a mi vam predlažemo da napravite punjenu pitu sa jajima, pireom i tunjevinom
Sastojci:
- 250 g lisnatog testa
- 300 g tunjevine
- 4 kuvana jajeta
- 150 g paradajz pirea
- 1 žumance
Priprema:
Isecite linato testo na pravugaonike, a onda ga ređajte u pleh obložen papirom za pečenje.
Sve to premažite žumancetom i pecite u rerni na 200°C 15 minuta.
Dok se to peče, spremite punjene, pa pomešajte tunjevinu sa kuvanim jajima i pireom.
Testo koje se ispeklo isecite po dužini, pa napunite punjenjem koje ste spremili.
Vaš obrok je gotov.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)