BOLJI NEGO IZ RESTORANA Sočni kremasti rižoto sa mesom i povrćem

Trpeza/ V.V.

18:33

Sezonski recepti 0

Sakupite ostatke ručka od juče i napravite novo jelo.

BOLJI NEGO IZ RESTORANA Sočni kremasti rižoto sa mesom i povrćem
Shutterstock

Pirinač s mesom i povrćem

Sastojci:

300 g skuvanog mesa iz supe

300 skuvanog pirinča

1 crni luk

1 kašičica mlevene paprike

100 ml kuvanog paradajza

3 šolje vode

200 g raznog povrća iz supe

Priprema:

Na malo zagrejanog ulja prodinstajte iseckan crni luk, pa dodajte pirinač i dinstajte 2-3 minuta. Dodajte so i biber po ukusu, mlevenu papriku, kuvani paradajz i vodu. Ubacite iseckano povrće iz supe. Poklopite i kuvajte 10 minuta da se ukusi prožmu.

hleb ispod sača

HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša

17:00

19 maj, 2024

Sezonski recepti

Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.

Komentari (0)

Loading