BOLJI NEGO IZ RESTORANA Sočni kremasti rižoto sa mesom i povrćem
Sakupite ostatke ručka od juče i napravite novo jelo.
Pirinač s mesom i povrćem
Sastojci:
300 g skuvanog mesa iz supe
300 skuvanog pirinča
1 crni luk
1 kašičica mlevene paprike
100 ml kuvanog paradajza
3 šolje vode
200 g raznog povrća iz supe
Priprema:
Na malo zagrejanog ulja prodinstajte iseckan crni luk, pa dodajte pirinač i dinstajte 2-3 minuta. Dodajte so i biber po ukusu, mlevenu papriku, kuvani paradajz i vodu. Ubacite iseckano povrće iz supe. Poklopite i kuvajte 10 minuta da se ukusi prožmu.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)