KREMASTA PILETINA U PESTO SOSU Uz dodatak čeri paradajza imate bogat ručak
Savršena kombinacija ukusa.
Piletina u pesto sosu
Sastojci:
1 kg belog mesa
150 g pesto sosa
500 g čeri paradajza
Biber, so
Priprema:
Šnicle začinite solju i biberom po ukusu, pa uvaljajte u pesto sos. Stavite šnicle u tepsiju, preko stavite još malo pesta i pecite pola sata u zagrejanoj rerni na 180 stepeni. Dodajte čeri pa pecite još 20 minuta, odnosno dok meso ne omekša.
FOKAČA Italijanska pogača koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ukusa koji se pamti
Sočna i aromatična fokača, najbolje odmah stavite duplu meru.
PASTA KARBONARA Oduševiće i one izbirljive, a pomera granice dobrog ukusa
Sočno italijansko jelo za sva vremena i prilike.
GREŠKE KADA PRAVITE DOMAĆE KORE Uradite ovo i gibanica će biti sočna i mekana kao duša
Ako i vi pravite neku od ovih 6 grešaka kada pečete gibanicu, primenite ove jednostavne savete.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
Komentari (0)